DRV/ERP Wielepetcross goed voor € 81.000

Algemeen
De opbrengst wordt trots bekendgemaakt.
De opbrengst wordt trots bekendgemaakt. (Foto: Wielepetcross )

Zaterdag 14 mei eindigde de DRV/ERP Wielepetcross met een Challengedag met een opbrengst van 81.000 euro.

Om 4.00 uur vertrok de eerste auto naar De Helder om de ‘tandemrunners’ weg te brengen voor hun rit van 150 kilometer per tandem. De Jeugd van Team Westland startte om 5.00 uur met hun 1e rondje van 40 kilometer door het Westland langs bedrijven, sponsors en dorpskernen. Dit rondje hebben ze vijf keer gedaan, en deze inspanning werd gewaardeerd want om 18.00 mochten zij een cheque omhoog houden van € 21.000 waarmee de jeugd zich duidelijk op de kaart heeft gezet als de nieuwe generatie van Team Westland.

Deze opbrengst werd samengevoegd met de opbrengsten van de Nieuwjaarduik en de spinningactie en zo kon de DRV/ERP Wielepetcross 2022 worden afgesloten met een recordopbrengst van € 81.000. Het komt ten goede aan Team Westland, die op woensdag 22 juni de Tourmalet gaat beklimmen in de strijd tegen kanker.

Er werd ook nog een persoonlijke wens vervuld van Stef uit Maasdijk. Hij had meegedaan met de spinningactie van de scholen in maart, en ingevuld als hartenkreet dat hij zo graag nog een keer met zijn zieke oma, neefjes en nichtjes een weekendje weg wilde net als vroeger. Helaas door Corona en haar ziekte was dat de afgelopen jaren niet meer gelukt. Als de gezondheid van Oma het toelaat wordt zijn wens zeer binnenkort in vervulling gebracht.