Bewust Westland start streekcampagne

Algemeen
De eerste poster is donderdag 12 mei uitgereikt door Esther Zuijderwijk (bestuurslid Bewust Westland) aan Nina Kouwenhoven van Zentistic.
De eerste poster is donderdag 12 mei uitgereikt door Esther Zuijderwijk (bestuurslid Bewust Westland) aan Nina Kouwenhoven van Zentistic. (Foto: PR)

Vanaf deze week kan iedereen posters tegenkomen met citaten als ‘Van ‘t padje af?’ of ‘Mot ’k ter mee?’ Deze posters vragen ‘op z’n Westlands’ aandacht voor de ruim 70 partners van Bewust Westland.

Professionals die ieder op hun eigen wijze actief zijn op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal gebied. Dit diverse aanbod zorgt dat Westlanders die bewust en gezond willen leven hiervoor in de eigen streek terecht kunnen.

Bewust Westland bestaat bijna twee jaar en is opgericht vanuit een verlangen om bewust en gezond leven toegankelijker en aantrekkelijker te maken. In de afgelopen tijd is hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze mooie organisatie en maar liefst 70 ondernemers en organisaties uit het Westland hebben zich inmiddels bij het netwerk aangesloten.

Mogelijkheden

Volgens Nina Kouwenhoven, die met haar bedrijf Zentistic is aangesloten bij Bewust Westland, is het een goede zaak als het netwerk meer bekendheid krijgt. “Ik hoor van klanten dat ze blij verrast zijn door alle mogelijkheden dichtbij huis. Dus ik hang de posters meteen op in Monster en misschien zet zo’n vraag wel iemand aan het denken.”

Met de Westlandse uitspraken wil Bewust Westland het aantal mensen vergroten dat de weg naar de activiteiten en informatie weet te vinden. Naast de posters die opgehangen worden bij de partners, in bibliotheken, op sportclubs en bij welzijnsorganisaties, zijn ansichtkaarten gemaakt die je in de horeca kunt vinden.

Antwoord

Oprichter Nicole Gregoire vertelt: “met 70 partners is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. Als je ‘t even niet redt of jezelf verder wilt ontwikkelen, zet dan de stap naar een professional bij jou in de buurt. Van yoga tot reiki, voor massages, lifestyle, voedingsadvies en coaching etc. Op onze website geven de online blogs, vlogs en de vaak beluisterde Helemaal Goud podcast veel informatie en antwoord op allerlei vragen. Bijvoorbeeld: Hoe kan mindfulness het welzijn van mijn kind vergroten? Wat kan een lifestylecoach voor mij betekenen?”

Voor nadere informatie kijk je op bewustwestland.nl.