Vermist en gemist: Kater Bram

Algemeen
Afbeelding

Update: Bram is inmiddels weer thuis!

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

Naam: Bram

Vermist sinds: 16 april 2022

Vermist vanaf: Naaldwijk, Kamperfoelie

Beschrijving: Bram is een kater van 2 jaar oud. Hij is gecastreerd, gechipt en goed geregistreerd. Bram is voornamelijk wit met een aantal zwarte vlekken. Zijn staart is helemaal zwart. Op zijn rug heeft hij een aantal zwarte vlekken, een zwarte vlek boven z’n linker oog en een zwarte vlek op z’n hoofd tegen z’n rechter oor aan. 

Bijzonderheden: Bram is het laatst gezien t.h.v. de wijk Opstal, maar hij kan overal zijn… Hij wordt ontzettend gemist door zijn familie! 

Melding Amivedi: 1849935.

Heeft u dit dier gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.