Anjerconcert voor iedereen die veteranen ‘een warm hart toedraagt’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Dit jaar vindt de Westlandse veteranendag plaats in de vorm van een Anjerconcert, uitgevoerd door de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, met soliste Julia Adriana.

Een Anjerconcert, uitgevoerd door militaire muziekkorpsen, vertelt met muziek verhalen van veteranen en hun missies. Het doel is opnieuw om veteranen te steunen en te bedanken voor hun inzet in dienst van de vrede. De anjerconcerten dragen zo bij aan maatschappelijke erkenning, waardering en zichtbaarheid voor veteranen. Daarom is het Anjerconcert toegankelijk voor iedereen die hen ‘een warm hart toedraagt’.

Mart de Kruif, voormalig luitenant-generaal bij de Koninklijke Landmacht en oud-Commandant Landstrijdkrachten zal aansluitend aan het Anjerconcert de Westlandse veteranen toespreken.

Het Anjerconcert is op woensdag 1 juni 2022 van 15.00 tot 17.00 uur. De locatie is De Veiling aan de Julianastraat 49 in Poeldijk. Gratis toegangskaarten voor het Anjerconcert kunnen aangevraagd worden via veteranendag@gemeentewestland.nl onder vermelding van aantal kaarten (max 4 per persoon), naam en adres.