Bridger Marie den Heijer ontvangt NBB-onderscheiding

Algemeen
Marie ontving de onderscheiding uit handen van bestuurslid George Koppert en voorzitter Joke van Minnen.
Marie ontving de onderscheiding uit handen van bestuurslid George Koppert en voorzitter Joke van Minnen. (Foto: Monsterscore)

Monsterse Marie den Heijer ontving - tot haar grote verrassing - vrijdagavond 20 mei een bijzondere onderscheiding van de Nederlandse Bridge Bond. Zij ontving deze vanwege haar inzet voor bridgeclub Monsterscore. 

Dit gebeurde tijdens de feestelijke slotdrive van Monsterscore uit handen van bestuurslid George Koppert en voorzitter Joke van Minnen. Het betrof een Kei, een onderscheiding die wordt gegeven aan leden die zich gedurende vele jaren en met grote toewijding hebben ingezet voor hun bridgeclub. 

Marie den Heijer is sinds 15 mei 1995 lid van Monsterscore. In 2020 was ze reeds 20 jaar actief als wedstrijdleider, technisch commissielid, beheerder uitslagen, beheerder meesterpunten en mede-webmaster van de website. Voor alle aanwezigen was het duidelijk waarom Marie deze onderscheiding verdient. De Kei met een felicitatiebrief van de NBB inclusief een bos bloemen van Monsterscore werden dan ook onder daverend applaus uitgereikt in gebouw OJOS te Monster. 

Monsterscore is trots dat Marie deze onderscheiding van de NBB heeft gekregen en hoopt nog lang van haar ‘diensten’ gebruik te mogen maken.