Eind mei opent Plukkerij Framblij haar deuren

Algemeen
Bij de plukkerij kunt u groente en fruit zelf plukken.
Bij de plukkerij kunt u groente en fruit zelf plukken. (Foto: PR)

Bij Plukkerij Framblij, een pluktuin te vinden op de Zwartendijk 11 in Monster, hangt weer prachtig fruit om geplukt te worden. Vanaf 28 mei zal de plukkerij haar deuren weer openen voor zelfpluk.

De aardbeien en frambozen zijn al klaar om geplukt te worden, en ook de kersen beginnen al rood te kleuren. Naast de 15 verschillende soorten fruit kunt u ook diverse groentesoorten vinden in de pluktuin. Deze zijn allemaal onbespoten en zo natuurlijk mogelijk geteeld. Voor de kinderen zijn er een aantal speelplekjes in de pluktuin aanwezig. 

Tijdens uw bezoek aan Plukkerij Flamblij krijgt u uitleg over de pluktuin en de fruit- en groentesoorten en krijgt u een draagmandje, doosje en een schaartje mee. Aan het eind van uw bezoek betaalt u voor het fruit en de groente die u heeft geplukt per gewicht. 

Praktische informatie 

Plukkerij Framblij is geopend op maandag, woensdagmiddag, vrijdagochtend en zaterdag. Let wel op, want in de schoolvakanties gelden er andere openingstijden. Informatie over de actuele openingsdagen en -tijden van de pluktuin én over een plekje reserveren kan allemaal via de website van de pluktuin: www.plukkerijflamblij.nl.