Vermist en gemist: Kater Juicy

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Privé)

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

Naam: Juicy

Vermist sinds: 11 juni 2022

Vermist vanaf: Naaldwijk, Saharahof

Beschrijving:

Juicy is een gecastreerde kater van 5 jaar oud. Hij is gechipt en goed geregistreerd. Juicy is overwegend wit met een cypers grijs/zwarte staart. De 4 pootjes zijn ook wit. Juicy heeft wat cypers grijs/zwarte vlekken verdeeld over z’n lijf. Kopje grotendeels wit met rond rechter oor en naast oogje cypers grijs zwart. Bij linkeroor een kleinere grijs zwarte vlek. Witte streep dwars over het kopje.

Bijzonderheden:

Juicy reageert heel goed op zijn naam! Hij droeg een zwart halsbandje met adreskokertje. Checkt u ook schuurtjes en andere verstopplekken? Zijn baasjes zijn enorm verdrietig…

Melding Amivedi:

1872320

Heeft u dit dier gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Zie www.chipjedier.nl.