Zomerprogramma Westlands Museum

Algemeen
Afbeelding
(Foto: WM)

Het Westlands Museum is in de vakantiemaanden juli en augustus extra vroeg open. Toeristen en andere geïnteresseerden kunnen op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur het museum bezoeken. In de weekenden gelden de gebruikelijke openingstijden: van 13.00 tot 17.00 uur.

In de schoolvakantie wordt er elke vrijdagmiddag om 14.00 uur een rondleiding verzorgd voor individuele bezoekers, jong en oud. De rondleidingen duren een uur en u leert van alles over de Westlandse geschiedenis, waarbij ook de historische tuin en de veilingklok worden bezocht. De eerste zomerrondleiding vindt plaats op vrijdag 15 juli.

Er zijn naast de entreeprijzen geen extra kosten voor deelname aan de rondleidingen op vrijdag. Entree voor kinderen en museumkaarthouders is bovendien gratis.

Voor creatieve mensen worden in de historische tuin verschillende workshops tekenen georganiseerd, steeds op de zondagmiddag. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar gaat u aan de slag met portrettekenen, Oost-Indische inkt of botanisch tekenen. Meer info is te vinden op de website van het museum, www.westlandsmuseum.nl.