Exposanten presenteren werk in De Timmerwerf

Algemeen
Diverse Lierse Amateur Kunstenaars tonen momenteel hun werk op LAK-expositie in De Timmerwerf.
Diverse Lierse Amateur Kunstenaars tonen momenteel hun werk op LAK-expositie in De Timmerwerf. (Foto: PR)

Diverse Lierse Amateur Kunstenaars tonen momenteel hun werk op LAK-expositie in De Timmerwerf. De kunstenaars vertellen graag over hun werk. 

Op 9 juli staan van 12.00 tot 16.00 uur twee schilders in de werkplaats. Zij zijn beiden lid van AKW, een schildersclub met een eigen atelier in Kwintsheul. Peter Verbeek maakt schilderijen in aquarel, acryl en water vermengbare olieverf. Hij schildert op doek, maar ook op papier en hout, en dieren zijn een favoriet onderwerp van hem. Peter Dukker heeft al veel portretten, dieren en landschappen geschilderd. Ook de vakantiefoto’s die hij tijdens zijn reizen maakt, zet hij graag om in een schilderij.

Op zaterdag 6 juli komt Judith Groenewegen een verrassende techniek demonstreren. Voor haar ‘Werk van Juut’ maakt ze schilderijen waardoorheen zij steken borduurt. Zij gebruikt hiervoor garen dat is gemaakt van afvalmateriaal uit de textielindustrie. Wat zij maakt is groot, gevarieerd en uniek, van bloemen van oude borduurpatronen tot portretten van foto’s. Voor deze expositie heeft Judith geëxperimenteerd met iets nieuws. Zij is van 13.00 tot 16.00 u aanwezig en er zijn ook wat kleine schilderijen van haar hand te koop.