Vermist en gemist: Kater Mallow

Algemeen
Afbeelding

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

Naam: Mallow

Vermist sinds: 4 juli 2022

Vermist vanaf: Naaldwijk, Zandheuvelweg

Beschrijving:

Mallow is een gecastreerde kater van 2 jaar oud. Hij is gechipt en goed geregistreerd. Kopje boven, naast en rond de oogjes zwart. Witte bles en onderkant snoetje wit. Witte hals, nek, borst. Hij heeft een zwarte staart met een wit puntje aan het uiteinde. Daarnaast is zijn ruggetje zwart en zijn buikje zwart met wit. Rechter voorpootje wit en linker voorpootje wit meteen zwarte vlek halverwege het pootje. Achterpootjes witte laarsjes.

Bijzonderheden:

Mallow is een sociale kater. Hij reageert goed op zijn naam. Zijn eigenaren maken zich ernstig zorgen over zijn vermissing.

Melding Amivedi: 1885674

Heeft u dit dier gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.