Kiwanis Westland viert zilveren jubileum

Algemeen
Hans Broch (l.) en Wil van Leeuwen (r.) bij vertegenwoordigers van stichting Avavieren, Meander Huis en Stichting Taai.
Hans Broch (l.) en Wil van Leeuwen (r.) bij vertegenwoordigers van stichting Avavieren, Meander Huis en Stichting Taai. (Foto: PR)

Kiwanis Westland bestaat 25 jaar en dat was maandag 13 juni reden voor een feestelijke bijeenkomst met leden en oudgedienden bij Bij5 in Naaldwijk.

Onder het genot van een hapje en drankje werden er cheques overhandigd aan drie verschillende goede doelen: Stichting Taai, Stichting Avavieren en het Meander Huis.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van autonome clubs die bestaan uit vrijwilligers en zich inzet voor het verbeteren van de wereld. Dit alles onder het motto ‘Serving the children of the world’. Hierbij staan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen voorop. De afgelopen 25 jaar heeft Kiwanis Westland vele evenementen (mede) georganiseerd ter fondsenwerving voor diverse goede doelen. Het Kiwanis culinair op het Wilhelminaplein in Naaldwijk en de eerste edities van de Westlandcross zijn een paar succesvolle voorbeelden uit het verleden.

Vandaag de dag organiseert Kiwanis Westland onder andere het vliegerfeest op het strand van Monster, een jaarlijks golftoernooi en de organisatie draagt bij aan het Westlandse Sinterklaasfeest.