De Carlton verrast door afgesloten weg

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Marcel Koene van De Carlton in ‘s-Gravenzande stond vrijdag 12 augustus raar te kijken. Bij de Galgeweg, één van toegangswegen naar zijn tuincentrum, stond een aankondigingsbord voor werkzaamheden. Vanaf deze maandag tot en met 16 september zijn er werkzaamheden aan de geluidswal langs de weg  tussen de rotonde aan de Vierschaar in Naaldwijk.

“In eerste instantie zou de weg open blijven voor verkeer,” vertelt Marcel, “maar toen ik maandag bij de gemeente informeerde bleek dat de hele rijbaan vanuit Naaldwijk naar ‘s-Gravenzande een maand dicht gaat. Bewoners waren wel geïnformeerd, maar kennelijk zijn de ondernemers vergeten...”

De afsluiting heeft vervelende gevolgen voor De Carlton. “We gaan dit merken aan onze omzet. Kijk, de mensen uit ‘s-Gravenzande en Naaldwijk weten ons wel te vinden, maar wij zijn een regionaal tuincentrum. Als die voor een dichte weg komen te staan en er staat geen duidelijke omleiding bij, dan keren ze om.” Want, ook dat is niet goed gegaan. “Er staat één bord in de berm bij de rotonde waarop staat dat de weg dicht is, maar er wordt geen omleidingsroute aangegeven. Terwijl die heel simpel is; als je vanaf de de rotonde bij de Vierschaar via de de Galgeweg richting Knooppunt Westerlee gaat, kom je via de Maasdijk en De Heenweg bijna voor de deur uit.”