Lierse bridgeclubs gaan samen verder

Algemeen
V.l.n.r.: Wim Kemp; voorzitter bridgeclub
V.l.n.r.: Wim Kemp; voorzitter bridgeclub "De Lier", Jan de Nooy; voorzitter bridgeclub "De Brede Lee" en Huib van Horssen; de nieuwe voorzitter van de nieuwe bridgeclub "De Lier". (Foto: PR)

Op maandag 15 augustus werd in De Ark in De Lier het samengaan van de Lierse bridgeclubs De Brede Lee en bridgeclub De Lier bevestigd. De twee clubs gaan vanaf nu samen verder als bridgeclub De Lier. 

“Op deze wijze ontstaat één bridgeclub die de leden de mogelijkheid geeft om, naar keuze, ’s avonds of overdag te bridgen. De afgelopen maanden is door beide besturen veel werk verzet om deze overgang soepel te laten verlopen”, aldus de voorzitters van beide clubs. De speelmiddag vindt op maandag plaats in Partycentrum ’t Centrum en begint op maandag 5 september. De speelavond is één keer in de twee weken in Partycentrum De Ark en gaat op 1 september van start.

Wie interesse heeft en al kan bridgen is van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op via 06-28599054. Daarnaast wordt er ook een korte cursus georganiseerd voor beginners en bij voldoende belangstelling zal er ook een vervolgcursus worden gegeven. Neem voor meer informatie contact op met Joan Hovenga via 06-48967647.