Extra kaas voor klanten Voedselbank Westland

Algemeen
Van rechts naar links: Jaco van der Meer van Nationale Nederlanden, Jos Oosenbrug, coördinator voedselveiligheid en bestuurslid Ewout Loen (beiden Voedselbank).
Van rechts naar links: Jaco van der Meer van Nationale Nederlanden, Jos Oosenbrug, coördinator voedselveiligheid en bestuurslid Ewout Loen (beiden Voedselbank). (Foto: PR)

Wekelijks voorziet Voedselbank Westland zo’n 130 huishoudens van een voedselpakket. Een gevarieerd pakket met groenten en fruit, maar ook houdbare producten en bijvoorbeeld zuivel. Door een mooi initiatief van Nationale Nederlanden kon de Voedselbank iets extra’s voor de klanten doen.

Werknemers van Nationale Nederlanden kunnen met behulp van het eigen Goede Doelenfonds een bijdrage krijgen voor een maatschappelijk initiatief waar zij persoonlijk bij betrokken zijn.

Westlander Jaco van der Meer, werkzaam bij Nationale Nederlanden, draagt Voedselbank Westland een warm hart toe en koos deze Voedselbank daarom uit voor een financieel steuntje in de rug. In samenspraak met Ewout Loen, bestuurslid van Voedselbank Westland, werd besloten de bijdrage van Nationale Nederlanden te gebruiken voor de aankoop van kaas voor de klanten van de Voedselbank. Een luxe, want kaas is duur, en dat kan normaal gesproken maar één keer per kwartaal worden meegegeven aan de klanten. De Voedselbank is volledig afhankelijk van gedoneerd voedsel. Door dit initiatief, waar ook Albert Heijn ’s-Gravenzande haar steentje aan bijdroeg, kregen de klanten nu een extra keer kaas mee.