Kinderboekenweek bij Willemsschool in Monster op Gi-Ga bijzondere manier geopend

Algemeen
Op woensdagochtend 5 oktober werd de Kinderboekenweek op de Willemsschool geopend door directeur Saskia Lelieveld.
Op woensdagochtend 5 oktober werd de Kinderboekenweek op de Willemsschool geopend door directeur Saskia Lelieveld. (Foto: Willemsschool)

Op woensdagochtend 5 oktober werd de Kinderboekenweek bij Willemsschool in Monster geopend door de directeur Saskia Lelieveld. Dit gebeurde op een Gi-Ga bijzondere manier.

Alle kinderen waren verzameld in de grote hal. De jonge kinderen werden begeleid door leerlingen van groep 7 en 8. Op een groot scherm werden de Masked -voorlezers getoond. Verschillende leerkrachten waren vermomd en lazen een verhaal voor. Met behulp van stift en wisbordjes konden de kinderen raden wie de gemaskerde voorlezer was. Natuurlijk konden de kinderen van groep 7 en 8 hier de jonge kinderen Gi-Ga goed bij helpen. Na afloop vonden de onthullingen plaats. 


Gezamenlijk boek schrijven

Gi-Ga gemotiveerd om de komende weken te lezen en in de natuur bezig te zijn, zijn alle leerlingen begonnen met het schrijven van een gezamenlijk boek voor Stichting West. Dit gezamenlijke boek zal een bundel zijn van verhalen en tekeningen van alle scholen die onder deze onderwijsstichting vallen.