Wethouder plant eerste boom in Klavertuin

Algemeen
Wethouder Michiel Ferwerda pootte de boom.
Wethouder Michiel Ferwerda pootte de boom. (Foto: PR)

Donderdagmiddag 20 oktober heeft wethouder Michiel Ferwerda van de gemeente Westland in het bijzijn van toekomstige bewoners de eerste boom geplant in de nieuwe woonwijk Klavertuin in Poeldijkerhout in Poeldijk. Tijdens een feestelijke kopersbijeenkomst heeft de wethouder, samen met Robert Gras namens Bouwbedrijf Niersman, deze officiële handeling verricht.

In woongebied De Kreken, een nieuwe wijk die gekarakteriseerd wordt door het vele groen, speelplekken en parken, wordt onder de naam Klavertuin gebouwd aan 44 woningen waarvan acht twee-onder-één kap woningen en 36 eengezinswoningen. De woningen, die in 2023 gereed zullen zijn, worden gerealiseerd door Vof Poeldijkerhout, een samenwerking tussen Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen en Bouwbedrijf Niersman. Dit is het 4e woonproject wat gezamenlijk gerealiseerd wordt in samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom in het Westland.

Klavertuin is onderdeel van de nieuwe woonwijk Poeldijkerhout, gelegen aan de noordoostzijde van Poeldijk in het Westland.