Lierse Kerkveiling levert € 15.000 op voor Beukenrode

Algemeen
Namens de kerk overhandigden Wil, Hetty en Savannah (midden) de gift aan Beukenrode. V.l.n.r: Elma Kuiper, Hetty van der Lingen, Wil Stolk, Savannah Boekestijn, Tine Verkade en Elly van Zanten.
Namens de kerk overhandigden Wil, Hetty en Savannah (midden) de gift aan Beukenrode. V.l.n.r: Elma Kuiper, Hetty van der Lingen, Wil Stolk, Savannah Boekestijn, Tine Verkade en Elly van Zanten. (Foto: Thierry Schut)

De kerkveiling van de Protestantse gemeente De Lier op zaterdag 24 september heeft € 80.000 opgeleverd. Daarvan gaat € 15.000 naar Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice.

De veiling had als doel een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Voorwaarde van de donatie was dat de gift zou worden ingezet voor duurzame ontwikkelingen. Vooraf was al bekend dat een bedrag beschikbaar gesteld zou worden aan Beukenrode omdat velen het hospice een warm hart toedragen.

“Wij zijn ontzettend blij met deze gift. We hebben al langer de wens om de hospices te verduurzamen, maar door de hoge energieprijzen is dat heel urgent geworden. Deze donatie komt dan ook als geroepen”, aldus Sylvia Vollebregt, voorzitter van Beukenrode.

Meer informatie over Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice vindt u op www.beukenrode.org.