Vermist en gemist: Whiskey

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Privé)

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

Naam: Whiskey

Vermist sinds: 22 november 2022

Vermist: Honselersdijk, Pouwelslaan

Beschrijving: Whiskey is een gesteriliseerde lapjespoes van 2,5 jaar oud. Kopje tussen de oogjes, de neus en rondom het neusje rood. Bovenkant kopje, de wangetjes en naast de oogjes zwart. Rest kopje en kinnetje wit. Witte kraag, hals, borst, buik en voorpootjes wit. Rode vlek op de borst en wat kleinere zwart een rode vlekjes op de voorpootjes. Rug, achterpootjes en staart rood en zwart. Achterpootjes witte sokjes. Whiskey is gechipt en goed geregistreerd.

Bijzonderheden: Whiskey loopt moeilijk met haar rechterachterpoot door een eerder ongeluk. Hierdoor kan ze niet goed springen en reageert ze traag. Ze is nieuwsgierig en kan ergens in gegaan zijn, waar ze misschien zelf niet meer uitkomt. Ze wordt enorm gemist!

Melding Amivedi: 1909061

Heeft u deze kat gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.

Afbeelding