Jong talent schittert in De Naald

Algemeen
Het nieuwjaarsconcert Knallend Westland werd voor het laatst in 2020 gehouden.
Het nieuwjaarsconcert Knallend Westland werd voor het laatst in 2020 gehouden. (Foto: Justin Manders)

WestlandTheater De Naald wordt op zondag 8 januari 2023 voor de zesde keer op rij gevuld met het nieuwjaarsconcert Knallend Westland.

Na twee jaar afwezigheid van het evenement kunnen de jonge muzikale talenten zich nu ècht gaan voorbereiden om voor het eerst in de schijnwerpers staan. Samen met de culturele organisaties brengen zij een middag amusementstheater; welkom bij de revue.

Feest

De jonge muzikanten, die na de online audities in december 2020 zijn geselecteerd, hebben er even op moeten wachten, maar in 2023 treden zij daadwerkelijk op in De Naald. Gezamenlijk met de Westlandse amateur artiesten en organisaties bouwen zij één groot feest. Het podium wordt gevuld met Blazers Collectief WEST, Theaterschool Koperen Kees, Dans Creatie, Muziekmeesters Westland, de slagwerkgroepen van Pius X en PerQzzy. De Westlands talentenjacht Spotlight zorgt deze middag nog voor extra talent op de planken.

Schitteren

Het muzikale cabaretduo Spruijt en Opperman zal deze editie van het nieuwjaarsconcert presenteren. Tijdens Knallend Westland nemen ze je mee naar de ‘The Roaring Twenties’ vol zang, dans, variété en sketches. Het Blazers Collectief WEST ondersteunt de dames muzikaal en geeft ook de ruimte aan al het talent om te kunnen schitteren in de grote zaal van De Naald.

Westland Cultuurweb organiseert het nieuwjaarsconcert voor de zesde keer samen met initiatiefnemer en artistiek leider Erik-Jan de With. Met het concert willen zij het Westlandse publiek laten zien hoe rijk het Westland is aan muzikaal talent, én een aantal jonge talenten de kans te geven op te treden en ervaring op te doen in een professionele setting. Kaarten à € 15 zijn nu te verkrijgen via 0174-636900 of www.westlandtheater.nl.