55-plus talent in de spotlights

Algemeen
De nieuwgevormde bands met 55+'ers treden op in Nederland 3.
De nieuwgevormde bands met 55+'ers treden op in Nederland 3. (Foto: PR)

Vier bands die gedurende twaalf weken bij Meesterwerk Muziek Westland hebben gerepeteerd presenteren zich op zondag 11 december aan het grote publiek. Concertlocatie is WPC Nederland 3, gevestigd aan de Lange Spruit 84 in Wateringen. Aanvang is om 12.30 uur.

Meesterwerk Muziek Westland geeft een podium aan 55-plussers die altijd al een keer in een band hebben willen spelen. Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een eindconcert. 

Op dit moment vindt de derde sessie van Meesterwerk Muziek Westland plaats en repeteren dertig enthousiastelingen, verdeeld over vier verschillende bands, op de maandag, woensdag- en vrijdagochtend. De repetitieperiode wordt op zondag 11 december afgesloten met een feestelijk slotconcert. De entree is gratis.

Een nieuwe sessie van twaalf weken muziek maken bij Meesterwerk Muziek Westland start vanaf maandag 9 januari 2023. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennismaken op zondag 18 december. Locatie: in WPC Nederland 3. Aanvang is om 13.00 uur. Tijdens deze inloopmiddag kan men informatie verkrijgen en/of zich aanmelden.

Meesterwerk is een laagdrempelig programma om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staan centraal. Meesterwerk Muziek Westland wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse maatschappelijke partners zoals WPC Nederland 3, Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb. Kijk voor meer informatie op de website: www.meesterwerkmuziekwestland.nl.