DON Opleidingen breidt bedrijfsnaam uit

Algemeen
De huisstijl van DON Opleidingen wordt ook in Amsterdam en Wognum ingevoerd.
De huisstijl van DON Opleidingen wordt ook in Amsterdam en Wognum ingevoerd. (Foto: PR)

De naam van het Westlandse Don Opleidingen is vanaf komend jaar ook in Amsterdam en Wognum te zien.

Begin 2022 deed het Westlandse familiebedrijf DON Opleidingen een overname van Verkeerschool Trilling (Amsterdam) en Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum). De drie waren geen onbekenden van elkaar en werkten al intensief samen via de landelijke coöperatie Transportopleider (TPO). Met de overname kwam er opgeteld meer dan een eeuw aan opleidingservaring bij elkaar en konden er klanten door heel West-Nederland worden bediend. Met toegevoegde alternatieve lesvormen worden er inmiddels zelfs bedrijven door heel Nederland ontzorgd.

Nu het nieuwe jaar aanbreekt, is het tijd voor de volgende stap. Per 1 januari 2023 gaan de twee vestigingen verder onder ‘DON Opleidingen Amsterdam’ en ‘DON Opleidingen Wognum’. Met deze vervolgstap kan de merknaam ‘DON Opleidingen’ een nog grotere naamsbekendheid in West-Nederland creëren en kan er vanaf één kanaal worden gecommuniceerd.

Behalve andere namen voor de twee vestingen in Amsterdam en Wognum, verandert er voor klanten en relaties weinig. De panden in Amsterdam en Wognum zullen vanaf 2023 worden aangepast naar de huisstijl die op de hoofdvestiging in Naaldwijk wordt gehanteerd en ook de lesvoertuigen worden voorzien van de kenmerkende huisstijl van DON Opleidingen.