Wateringer wint 10.000 euro in Grote Clubactie

Algemeen
Meneer en mevrouw Revier ontvangen de bloemen en de cheque uit handen van Otis Lalihatu van de Grote Clubactie. Kleinzoon Noud (onderin de foto) verkocht het winnende lot aan zijn opa voor VELO.
Meneer en mevrouw Revier ontvangen de bloemen en de cheque uit handen van Otis Lalihatu van de Grote Clubactie. Kleinzoon Noud (onderin de foto) verkocht het winnende lot aan zijn opa voor VELO. (Foto: De Grote Clubactie)

Meneer Revier uit Wateringen kreeg woensdag 7 december de derde prijs van de Grote Clubactie uitgereikt. Meneer en mevrouw Revier waren ontzettend verrast toen de Grote Clubactie langskwam met een mooie bos bloemen en de keukencheque ter waarde van € 10.000. Hij kocht een lot van zijn kleinzoon Noud (6 jaar) die voetbalt bij VELO.  

Kleinzoon Noud verkocht twee lootjes voor zijn vereniging. Extra bijzonder dat op één van deze loten de Keuken Kampioen cheque is gevallen. Noud speelt voetbal bij de jongens onder 7 en opa kocht natuurlijk een lot om de vereniging te steunen. VELO haalde dit jaar in totaal ruim 17.000 euro op.