Bas Brinkman nieuw directielid van de Royal Brinkman Groep

Algemeen
V.l.n.r. Ramon Verdel, Gert-Jan van Peer, Bas Brinkman, Ton van Mil, Jan Schuttrups en Ronald van der Tang.
V.l.n.r. Ramon Verdel, Gert-Jan van Peer, Bas Brinkman, Ton van Mil, Jan Schuttrups en Ronald van der Tang. (Foto: PR)

Per 1 januari 2023 treedt Bas Brinkman toe tot het directieteam van de Royal Brinkman Groep uit ‘s-Gravenzande als directeur Techniek. Het huidige directieteam bestaat uit vijf personen. 

Ton van Mil en Gert-Jan van Peer vormen als CEO en CFO de statutaire directie. Jan Schuttrups, Ronald van der Tang en Ramon Verdel zijn ieder verantwoordelijk voor hun eigen activiteitengebied als titulaire directeuren. Daar komt dus Bas Brinkman bij voor het onderdeel Techniek. Hij is de 5e generatie Brinkman die in het familiebedrijf een directiepost bekleedt.

Ton van Mil: “Bas heeft zijn sporen in de functies die hij de afgelopen 20 jaar bij Royal Brinkman heeft uitgeoefend zeker verdiend. Hij heeft zich enorm ontwikkeld en bewezen resultaten geboekt. Met name als manager van de afdeling Technische Projecten is hij in staat geweest deze organisatie vorm en inhoud te geven. Verder kent Bas de organisatie, de markt alsook de uitdagingen in de wereldwijde bedekte tuinbouw. Ik ben ervan overtuigd dat wij met Bas iemand aan het directieteam toevoegen die met zijn expertise, gedrevenheid en netwerk de Royal Brinkman Groep gaat helpen om te blijven groeien.”

Bas Brinkman is trots dat hij onderdeel mag gaan uitmaken van het directieteam. “Ik ben het huidige directieteam dankbaar voor het vertrouwen in mij om deze stap te mogen zetten. Met veel plezier en energie ga ik ook vanuit die nieuwe positie mijn bijdrage leveren om het succes van Royal Brinkman op allerlei vlakken verder uit te bouwen en te versterken”, aldus Bas Brinkman.