Afbeelding
(Foto: )

Eerste editie banenmarkt 9 februari in World Horti Center

Algemeen

Op donderdag 9 februari organiseert World Horti Center voor het eerst een banenmarkt als onderdeel van de Westlandse Talentweek. Tijdens deze week worden verschillende activiteiten georganiseerd met als doel de kennis over carrièremogelijkheden in de regio Westland vergroten. Een belangrijk onderdeel van de Westlandse Talentweek is de banenmarkt die voor iedereen gratis toegankelijk is. Tijdens de markt zijn meer dan 70 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig in World Horti Center.

Op de banenmarkt in World Horti Center is een afspiegeling van voornamelijk Westlandse bedrijven te vinden. Naast bedrijven die actief zijn in de glastuinbouwsector zijn onder andere ook zorg, handel, retail, consultancy, kinderopvang, horeca, ICT en techniek aanwezig. Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center kijkt uit naar de markt en hoopt op veel bezoek. “We organiseren als World Horti Center voor het eerst een banenmarkt, dat is spannend, maar vooral heel leuk. Met ruim 70 deelnemende bedrijven zien we dan ook dat er vanuit werkgevers veel animo voor is”, aldus Nederpelt.

De banenmarkt is voor iedereen. Nederpelt: “Er is een breed aanbod te vinden op de markt, denk hierbij aan stageplaatsen, maar ook (bij)banen in verschillende sectoren. Je ontmoet hier werkgevers op een relaxte manier.” De banenmarkt wordt gehouden in World Horti Center, adres: Europa 1, Naaldwijk. De markt gaat om 13.00 uur van start en eindigt om 17.00 uur.

UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt twee workshops: ‘Presenteer jezelf met vertrouwen’ en ‘Hoe kan ik van beroep veranderen?’. Voor MBO, HBO en WO studenten zijn er tevens inspiratiesessies om aan deel te nemen. Bezoek aan de banenmarkt inclusief activiteiten is gratis, inschrijving vooraf is handig maar niet verplicht. Inschrijven kan via worldhorticenter.nl, hier is tevens meer informatie over de banenmarkt te vinden.

Afbeelding
Gemeente betaalt 14% van de rekeningen te laat Politiek 20 uur geleden
Afbeelding
Nico Dijkshoorn in Bibliotheek Naaldwijk Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Arne Weverling wil terug in de politiek Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Podium Westland: een extra avond en meer toegankelijk Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Deelnemers Wielepetproject wacht ijskoude 'training' Sport gisteren
Afbeelding
Notariskantoor Van Niekerk Huijzer onderdeel van Westport Notarissen N.V. Algemeen 30 jan, 13:38
Afbeelding
Poeldijks carnaval dreigt in het water te vallen Algemeen 30 jan, 09:37
Afbeelding
Duet ZV Westland in de prijzen Sport 30 jan, 09:23
Afbeelding
HookXV te gretig tegen Oysters Sport 30 jan, 09:01
Afbeelding
Leer tuinbouwgeschiedenis met stadsspel 'Plukkie Al?' Algemeen 29 jan, 22:05
Afbeelding
Doe Maar tribute in NL3 Algemeen 29 jan, 21:14
Afbeelding
Man Wah Chinees-Indisch Restaurant stopt na 44 jaar in 's-Gravenzande Algemeen 29 jan, 17:49
Afbeelding
Kids & Koffie nu ook in Wateringen Algemeen 29 jan, 17:11