Aad van Daalen (77) overleden

Algemeen
Afbeelding
(Foto: BosDaalen)

Zondagavond is Aad van Daalen de oud-directeur en mede-eigenaar van BosDaalen en vader van huidig algemeen directeur Aris van Daalen op 77-jarige leeftijd overleden.

BosDaalen was voorheen bekend als CARGOBOSS en Van Daalen Transport). Aad van Daalen trad, als derde generatie, in de voetsporen van zijn vader, oom en opa. Eerst als medewerker en later als directeur en eigenaar.

Als directeur bouwde hij gestaag verder aan de groei van van Daalen Transport en heeft hij het bedrijf verder weten uit te bouwen en de basis weten te versterken, waaruit BosDaalen is ontstaan.

“Wij zullen hem herinneren als een inspirerende en uitgesproken ondernemer, iemand die zijn scherpzinnige mening niet onder stoelen of banken stak”, aldus het bedrijf op haar website. “Aad van Daalen was een bevlogen man met oog voor de maatschappij. Zo was hij één van de initiatiefnemers van Transportcentrum Westland, het bedrijventerrein waar hij vanaf het begin tot 2013 voorzitter van was. Hij was een man met een grote sociale betrokkenheid. In verschillende initiatiefgroepen en besturen heeft hij een grote rol gespeeld, zowel in het bedrijfsleven als in het sociaal-maatschappelijk leven.”

Voor zijn inzet voor de maatschappij is Aad van Daalen onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.