Honsels Harmonie houdt bazar

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Op zaterdag 4 februari organiseert muziekvereniging Honsels Harmonie met steun van haar sponsoren haar traditionele bazar. De activiteiten in Zalencentrum Hemelsblauw zijn van groot belang voor de vereniging, waaronder de inkomsten en het werven van jeugdleden. Om die reden is er ’s middags een leuke Kindermiddag en ’s avonds het Rad van Avontuur met de uitslag van de Grote Verloting.

Tijdens de Kindermiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur kan de jeugd verschillende instrumenten uitproberen, spelletjes spelen, poffertjes eten en zich laten schminken. Dit alles met een stempelkaart voor € 5,- per persoon. Ook kunnen zij meedoen aan de kleurplatenwedstrijd en daarbij mooie prijzen winnen!

Bij het Rad van Avontuur zijn vanaf 20.00 uur voor een klein bedrag verschillende prijzen te winnen. Van praktische spullen zoals een fiets, planten en een strijkplank, tot lekkernijen bijvoorbeeld een fruitmand en bierpakket. Daarnaast is er onder andere ook een gezellig en sportief uitje te winnen op de kartbaan.

Voor de grote verloting kan men tot 4 februari bij de leden loten kopen a € 2,50 per stuk. Dit gebeurt helemaal online en de loten worden daarna automatisch gemaild. De winnaars van bijvoorbeeld de Smart ECo infrarood verwarming of een dinerbon worden door de vereniging persoonlijk benaderd, dus hiervoor hoeft men niet tijdens de bazar aanwezig te zijn.