Kids & Koffie nu ook in Wateringen

Algemeen
Kids & Koffie is een laagdrempelige manier om andere ouders van jonge kinderen te leren kennen.
Kids & Koffie is een laagdrempelige manier om andere ouders van jonge kinderen te leren kennen. (Foto: PR)

In navolging van de Kids & Koffie in ‘s-Gravenzande breidt het concept zich verder uit in Westland. Sinds woensdag 25 januari zijn moeders en vaders met jonge kinderen ook van harte welkom in Wateringen, locatie Harry Hoekstraat van Okidoki Kinderopvang.

Kids & Koffie is een ontmoetingsplek in Westland voor moeders en vaders met jonge kinderen. Ouders kunnen hier met elkaar in gesprek gaan, opvoedtips uitwisselen, of gewoon ontspannen koffie drinken. De kinderen hebben de mogelijkheid om samen te spelen en te ontdekken in een kindvriendelijke omgeving. Regelmatig zijn er ook leuke activiteiten of worden er professionals uitgenodigd om vanuit hun expertise informatie en advies te geven over een aansprekend onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als voeding, zindelijk worden, prikkelverwerking en kinder-EHBO. Op deze manier krijgen ouders kennis en vaardigheden mee, die ze in kunnen zetten om het opvoeden zo makkelijk en goed mogelijk te laten verlopen.

De Kids & Koffie-bijeenkomsten zijn laagdrempelig. Ouders kunnen tijdens een ochtend gewoon binnenlopen voor gezelligheid en contact met andere ouders. Een ochtend duurt zo’n één á twee uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kids & Koffie wordt geleid door betrokken vrijwilligers.

Kids & Koffie vindt in Wateringen elke twee weken plaats op woensdag. De eerstvolgende keer is 8 februari. Tijd: van 9.30 tot 11.30 uur. Bekijk voor meer informatie: www.vitiswelzijn.nl.