Proefslaapactie Van der Valk Hotel waanzinnig succes

Algemeen
Feest op 10 december 2021: kijken hoe het hoogste punt werd bereikt. Nu gaat het hotel binnenkort open!
Feest op 10 december 2021: kijken hoe het hoogste punt werd bereikt. Nu gaat het hotel binnenkort open! (Foto: GvW-T)

Het gloednieuwe Van der Valkhotel dat is verschenen aan de Peuldreef 3 in Den Hoorn gaat bijna open. Omdat er ook met een geheel nieuw team gewerkt gaat worden, hebben de eigenaren gekozen voor een rustige opstart. Maar wel een leuke opstart! Met proefslapen! Uitgeverij West Media en rodi.nl mochten drie kamers verloten.

door Gemma van Winden-Tetteroo

Dat onze kranten en de website goed gelezen worden, dat wisten we wel. Maar dat een leuke actie zoveel respons op zou leveren, dat was zelfs voor onze uitgeverij een verrassing! Het artikel over het proefslapen heeft in meerdere titels van onze uitgeverij gestaan. Maar liefst 11.863 mensen hebben via rodi.nl een poging gewaagd om kans te maken op een nachtje proefslapen in het hotel. Dat is een gigantisch aantal. U heeft de aankondiging in De Schakel MiddenDelfland kunnen lezen. Inschrijven en meedingen was mogelijk tot en met 25 januari. Inmiddels is de actie dus gesloten en worden de winnaars op korte termijn bekend gemaakt.

Site

Niet alleen de kranten van West Media maakten de proefslaapactie bekend. Het Algemeen Dagblad pikten het bericht ook op. Uiteraard hadden Rob en Magchelina van der Valk ook hun eigen kanalen benut om de actie onder de aandacht te brengen.

Hoe het nu allemaal verder gaat leest u binnenkort in De Schakel dus houd die vooral in de gaten. Misschien bent u wel de gelukkige die als een van de eersten in het mooie hotel mag gaan overnachten. Het nieuwste Van der Valkhotel beschikt ook over een prachtig restaurant en tal van andere faciliteiten. Wilt u weten wanneer dat allemaal operationeel is, kijkt u dan op de site van het nieuwe hotel. Daar wordt gecommuniceerd wanneer u waar terecht kunt.