Valentijnsbakactie Team LaMa Gaan

Algemeen
Team LaMa Gaan bij een vorige estafetteloop.
Team LaMa Gaan bij een vorige estafetteloop. (Foto: PR)

Valentijnsdag komt eraan dat betekent dat het tijd is om je geliefde heerlijk te verwennen. Het estafetteteam LaMa Gaan heeft daar een mooie oplossing voor.

Het team bestaat uit doorgewinterde estafette lopers en jonge fanatiekelingen. Dit jaar heeft het team zijn pijlen gericht om mee te doen aan de Maaslandloop. De Maaslandloop staat dit jaar in het teken van Polderhuis Midden-Delftland. Dit is een zorgboederij gevestigd aan de Kwakel met als doel om mensen met een meervoudige beperking een zinvolle dagbesteding, een logeerweekend of een vakantie beleving aan te bieden.

“Om geld op te halen voor dit geweldige initiatief, gaan we als team de keuken in om voor Valentijnsdag de lekkerste gebakken te maken. Wij verkopen dit gebak en gaan het bezorgen op zaterdag 11 februari.”

De opties zijn cupcakes, Vlaardingse ijzerkoekjes en een assortiebox met 6 soorten lekkernijen. Het team gaat zijn uiterste best doen om het banket klaar te maken, mooi te verpakken en te bezorgen in de regio Maasdijk, Maasland, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. “Dus wilt u wilt het goede doel steunen en tegelijkertijd uw geliefde verwennen op Valentijnsdag, bestel lekkere gebakjes bij ons. Die inschrijflink kunt u vinden op onze Instagram (https://www.instagram.com/teamlamagaan/) en Facebook (https://www.facebook.com/teamlamagaan/).”

De directe link naar de inschrijflijst is https://forms.gle/Z4sgWWgdUPJUUvyz8 .