Strandpark Vlugtenburg breidt uit met glamping ‘Sahara Stay’

Algemeen
Gasten op Sahara Stay verblijven in luxe ingerichte tenten.
Gasten op Sahara Stay verblijven in luxe ingerichte tenten. (Foto: Roy Mosterd)

Vlakbij slag Vlugtenburg opent in juni van dit jaar een nieuw vakantiepark aan de ’s-Gravenzandse kust: Sahara Stay. Dit park is een nieuw concept van Strandpark Vlugtenburg aan de Nieuwlandsedijk in ‘s-Gravenzande. Op dit stuk grond wordt nu nog hard gewerkt aan een terrein vol glampingtenten die straks volledig in Marokkaans thema worden ingericht.

Gasten kunnen overnachten in de tenten, maar ook gebruik maken van diverse activiteiten op en rondom het park. Zo kunnen zij surflessen of yogalessen nemen, massages krijgen of livemuziek luisteren. Sahara Stay richt zich op gezinnen met kinderen en vriendengroepen die graag in de buitenlucht bezig zijn.

“Waar bij andere vakantieparken vooral genieten met de mensen die je al kent centraal staat, is bij Sahara Stay ook het ontmoeten van nieuwe mensen een belangrijk thema”, vertelt parkmanager Tineke Verbraeken. “Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij de avondjes rondom het kampvuur of tijdens de surflessen. Zo sluit je de vakantie niet alleen af met mooie herinneringen, maar ook met nieuwe contacten.”

Sahara Stay zal, net als strandtenten, alleen open zijn in de warmere maanden van het jaar.