Isolatieactie Westland van start

Algemeen
Spouwmuurisolatie behoort tot één van de mogelijkheden om een woning te isoleren en zo energie te besparen.
Spouwmuurisolatie behoort tot één van de mogelijkheden om een woning te isoleren en zo energie te besparen. (Foto: PR)

Gemeente Westland wil het voor haar inwoners makkelijk maken om energie te besparen. Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket de inkoop isolatieactie. Binnen deze inkoopactie worden vloer- en bodemisolatie, dak-, en spouwmuurisolatie aangeboden.

Ter voorbereiding wordt op 6 maart een gratis online informatiebijeenkomst georganiseerd. Aanmelden kan via regionaalenergieloket.nl/westland. De actie is voor woningeigenaren. De online bijeenkomst is om 19.30 uur.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kunnen bewoners vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Na het Webinar kunt u zich tot en met 3 april inschrijven voor de digitale woningopname van de installateur. Als u dat wilt schrijft u zich in voor de woningopname en ontvangt u een offerte op maat. Daarna besluit u pas of mee doet.

Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning kan uitvoeren.