Vermist en gemist: Lilly

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

Naam: Lilly

Vermist sinds: 30 december 2022

Vermist: Naaldwijk, Hoge Geest

Beschrijving: Lilly is een cypers grijs (gestreept) met rood en wit poesje van nog geen 1 jaar oud. Kopje bovenop zwart met grijze vlekken. Witte pootjes en witte buik. Rug zwart en rood. Gestreepte staart. Ze was nog niet gechipt en gesteriliseerd.

Bijzonderheden: Lilly is een aanhankelijk katje. In verhouding heeft ze iets kortere pootjes en een volle vacht. Ze wordt heel erg gemist!

Melding Amivedi: 1943106

Heeft u deze kat gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.