Verkoop Kavels Achter de Duinen start

Algemeen
De eerste verkoopfase bestaat uit 13 kavels.
De eerste verkoopfase bestaat uit 13 kavels. (Foto: PR)

Morgen, woensdag 7 februari, start de verkoop van kavels van Achter de Duinen in Westmade-Noord Monster.

Om 12.00 uur start de online verkoop van de eerste fase van het project Kavels Achter de Duinen in Westmade-Noord in Monster. In het plan van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) worden zelfbouwkavels aangeboden, waarop kopers een zelf ontworpen woning kunnen laten bouwen. De kavels liggen in het gebied tussen de Haagweg, Oorberlaan en Plaats Langeveld en hebben oppervlakten vanaf 365 m2 tot circa 850 m2

Plan Kavels Achter de Duinen grenst direct aan Nationaal Park Hollandse Duinen en ligt tegenover de watertoren van duingebied Solleveld in Monster. De eerste verkoopfase bestaat uit 13 kavels. De koopsommen voor de kavels in fase 1 worden bij de start verkoop bekend gemaakt. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 15 maart a.s. Belangstellenden voor de kavels moeten geregistreerd staan in het gemeentelijke registratiesysteem woningzoekende (nieuwbouw koopwoning) van de gemeente Westland.

Op donderdag 9 maart wordt in het kantoor van OBWZ aan de Haagweg in Monster een kavelevent georganiseerd waar het team van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars belangstellenden informeren over het kavelaanbod en het zelf bouwen van een huis. Tevens is het mogelijk om op de bouwlocatie de kavels te bekijken. Inschrijven voor de kavels kan via de website: www.kavelsachterdeduinen.nl.