Galerie en atelier Tess-keramiek
Galerie en atelier Tess-keramiek (Foto: P. Van Elswijk)

Kunst en Kerst evenement

zaterdag 3 december 2022 12:00 tot zondag 18 december 17:00

Keramiste Tessa Droog is 10 jaar geleden gestart met het organiseren van de Kunst en Ambacht Winterfair in haar galerie, atelier en andere (buiten)ruimtes aan haar huis. In de loop der jaren is dit bekend geworden als een kleinschalig en sfeervol evenement met kunst, handgemaakte producten en woonaccessoires. Geniet, onder het genot van een hapje en een drankje, van al het moois wat er tijdens deze expositie te zien is.

De opbrengst van ‘koek en zopie’ is bestemd voor Alzheimer Nederland.

Tijdens de 9e Kunst en Ambacht Winterdagen bij galerie en atelier  Tess-keramiek zal dit jaar de nadruk liggen op kunst kijken, beleven en zelf doen. In de galerie kan je genieten van een mooie expositie met werk van meerdere kunstenaars.  De  studio in de tuin is ingericht als sfeervolle Kerst-stijlkamer met woonaccessoires, kunst en handgemaakte producten van de deelnemende exposanten en By TEN creations. Doe daar ideeen op voor je interieur of vind een bijzonder cadeau voor de feestdagen.  In het atelier van keramiste Tessa Droog ontmoet je de ‘kunstenaar van de dag’  en kan je verschillende workshops volgen zoals vilten, edelsmeden, kaartweven of keramiek maken.

Tijdens deze expositie zie je schilderijen en portretten van Kiek Haket (Den Haag), vilt van Anneke Zwolsman- Westing ( Den Haag) en sieraden en objecten van gemengde technieken van Lydia Coolen (Monster). In de vaste collectie vind je weefkunst van Veronica Pock ( Den Haag), sieraden van Tonke Joppe (Rhoon) en het keramiek van Tessa Droog (Naaldwijk).

3, 4, 10, 11, 17 en 18 december van 12.00 tot 17.00 uur. Galerie Tess-keramiek is te vinden aan de Dijkweg 45, Naaldwijk. Meer informatie en het workshop-programma vind je op www.tess-keramiek.nl.