Afbeelding
(Foto: )

Toneelstuk De Jodenverraadsters

donderdag 19 mei 2022 20:00 t/m zaterdag 21 mei 22:30

Theatergroep Wateringen speelt i.s.m. ‘s-Gravenspel 

“DE JODENVERRAADSTERS”  

Van: Helmert Woudenberg 

Regie: Ben Zwinkels 

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Ans van Dijk en andere Joodse vrouwen in oorlogstijd. De een verraadt in dienst van de Duitsers honderden Joden. De ander begint een verhouding met een NSB’er om haar moeder te redden. Welke gevolgen heeft dit voor hen en voor hun slachtoffers? 

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u met spelers en regisseur discussiëren over keuzes maken in oorlogstijd. Wanneer zwicht je voor druk en manipulatie en ga je overstag? U kunt bij het reserveren opgeven of u de discussie wilt bijwonen. 

Reserveren: www.theatergroepwateringen.nl/reserveren 

Locatie