Afbeelding
(Foto: )

Zorgkwekerij Mil Maasdijk houdt open dag

zaterdag 28 mei 2022 10:00 t/m 15:00

We zijn blij dat we op zaterdag 28 mei eindelijk weer de mogelijkheid kunnen bieden een kijkje te nemen op de Zorgkwekerij. Altijd al eens in de kas of achter de muur in de historische tuin willen kijken? Dan is het 28 mei een prima gelegenheid om, liefst op de fiets, de kwekerij te bezoeken. We zijn die dag geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Met een rondleiding  heeft u de kans de diverse gewassen te bekijken en in onze winkel met creatieve cadeautjes te snuffelen. Diverse werkzaamheden zijn actief te bekijken, de perkgoed afdeling heeft zich uitgesloofd met prachtige plantenbakken voor de verkoop en sommige cliĆ«nten vinden het leuk om hun werkzaamheden te demonstreren of er over te vertellen dus kom vooral langs. 

Locatie