Afbeelding
(Foto: )

Jubileum kalender 2SUR5 (gratis evenementen)

woensdag 1 juni 2022 9:05 t/m zaterdag 31 december 9:05

2SUR5 bestaat 20 jaar

Wie kent 2SUR5 nou niet? 

Of het nou is van een kinderfeestje, van een fantastische teambuildingsdag met jouw bedrijf, een educatieve training op school of de prettige manier van hulpverlening die jou of jouw kind door een moeilijke tijd heeft gecoacht. Na 20 jaar heeft 2SUR5 zich ontwikkelt op het gebied van RECREATIE, EDUCATIE en JEUGDHULP. Zij noemen zichzelf niet voor niets ‘Ontwikkelcentrum’ 2SUR5.

Het feit dat zij 20 jaar bestaan willen zij met iedereen delen en vieren. Hou daarom goed de activiteitenkalender en de site www.2SUR5.nl in gate. Via de site kun je je aanmelden voor de activiteiten. Deelname is gratis. 

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@2SUR5.nl 

Locatie