Rocksville & Thom (Pop/Rock)
Rocksville & Thom (Pop/Rock) (Foto: J.M.van Wijhe)

Rocksville & Thom (Pop/Rock) in Nederland 3

zaterdag 25 juni 2022 20:30 t/m zondag 26 juni 2:00

OVER ROCKSVILLE

ROCKSVILLE is een gitaargeoriënteerde rockband die melodieën niet schuwt. In feite speelt de band op het randje van pop en stevige rockmuziek. Een mix die niet alleen op plaat werkt, maar zich vooral vertaalt in een live setting. Op deze manier heeft Rocksville een stevige reputatie opgebouwd in de lokale clubscene en op festivals.

De band zet een strak en ontwikkeld geluid neer in catchy rocksongs. En hoewel invloeden van bands als U2, Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam doorsijpelen, heeft ROCKSVILLE zijn eigen herkenbare sound.

Dit geluid bestaat uit de aanstekelijke melodieën van zanger/gitarist Dylan van Geest en gitarist Raymond Vogelaar, en de rollende ritmesectie van drummer Martijn Pronk en bassist Joeri Ollerook. Samen hebben ze een hechte band gesmeed, live and on the record!

De Rockville leden zijn enthousiast en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. Samen hebben de muzikanten een behoorlijke staat van dienst met optredens in binnen- en buitenland, nationale en regionale radioshows, sessiewerk, platendeals, internationale tournees, etc. De leden van Rocksville hebben samen gespeeld in diverse bands, zoals Scallywag, Headlife, Natha Lee, Gemstone en SAB.

Rocksville heeft tot op de dag van vandaag drie singles uitgebracht: Mary (2013), The Fix (2013) en Enjoy (2014). Ze werden allemaal gemixt door Emmanuel Miranda in de Brasilian Sound.track studio’s en gemasterd door Sander van der Heide in de beruchte Wisseloord Studio’s.ROCKSVILLE... Een krachtige en melodieuze cocktail van pop en rock

Locatie