A Swinging Affair 2022 (Horizontal Side Members + Friends)
A Swinging Affair 2022 (Horizontal Side Members + Friends) (Foto: )

A Swinging Affair 2022 (Horizontal Side Members + Friends)

vrijdag 8 juli 2022 21:00 t/m zaterdag 9 juli 1:00

Horizontal Side Members stond eigenlijk in december al op onze planning om hun ‘Sunny Days’ debuut album te presenteren. Een album met 14 eigen indie popsongs op sixties fundament. We moesten het helaas afblazen onder virus invloeden.

Nu dus alsnog Horizontal Side Members in Drie met hun catchy, soms ook wat tegendraadse liedjes. Op hun album (te vinden op Spotify) zijn Lennon & McCartney overigens nooit heel ver weg zijn. Horizontal Side Members bestaat uit Frank van der Helm (drums), Léon Fransen (bas en zang) en Peter van Gelder (gitaar en zang).

Speciaal bij deze rebound nemen ze een aantal vrienden mee voor een heuse ‘Swingin’ Affair’. Zo zal singer songwriter Michel van der Helm een aantal van zijn eigen liedjes spelen. Expressief schilder Dirk den Hoed toont ons zijn nieuwste werken. DJ Billy Varna (Wilfred Fransen) draait de avond aan elkaar met zijn swingende mix van souljazz, funk en disco. En Corina Boone zal als ‘special quest appearance’ een aantal nummers zingen in de set van Horizontal Side Members.

Locatie