Fietstocht FietsFoodFun: fietsen, eten en theater en muziek!
Fietstocht FietsFoodFun: fietsen, eten en theater en muziek! (Foto: Cultuurzee)

Fietstocht FietsFoodFun: fietsen, eten en theater en muziek!

zondag 28 augustus 2022 10:00 t/m 17:00

Zondag 28 augustus organiseert Cultuurzee voor de vijfde keer de bijzondere fietstocht #Fiets#Food#Fun door Hoek van Holland en omgeving. Het is geen gewone fietstocht maar een met een drie gangen lunch bij drie verschillende restaurants en onderweg gekkigheid, kunst, theater en muziek! 

De route van ongeveer 35 kilometer gaat van restaurant naar restaurant zodat er steeds een leuk en vooral lekker afstapje gemaakt wordt. Maar liefst 3 keer kunnen de deelnemers smullen van diverse heerlijkheden. Daarnaast worden de fietsers onderweg tussendoor verrast met enkele vrolijke theater-, kunst- muziekacts op onverwachte locaties. De start is in Hoek van Holland en er wordt afgesloten met een drankje en gezellige live muziek in ‘s-Gravenzande.  

Een leuk uitje met familie, vrienden, buren of collega’s. Ook leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje: een dag met beweging, lekker eten, veel lol, theater, kunst en muziek!

Prijs: € 42,50 (inclusief kopje koffie/thee, 3 gangen lunch, 4 verrassingen onderweg, drankje na afloop en live muziek) Drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. 

Aanmelden kan tot 20 augustus via mail aan cultuurzee@gmail.com.  

Wees er snel bij want de inschrijvingen gaan hard en vol=vol

Locatie