Kennisavond Energie Besparen

dinsdag 27 september 2022 19:30 tot 22:00

Energie besparen op 27 september 2022 in Maasdijk

 

Op 27 september vindt in bibliotheek Maasdijk een kennisavond Energie besparen plaats. Tijdens deze avond worden energiebesparende mogelijkheden, zoals isoleren en zonnepanelen, grondig uitgelegd en aangevuld met praktische voorbeelden.

 

Woningeigenaren krijgen zo een goed mogelijk beeld van de kansen die er zijn om energie te besparen en daarmee woonlasten te verlagen. Naast grote energiebesparende mogelijkheden, komen ook kleinere opties, met snelle energiewinst en subsidies, aan bod.

 

De Westlandse energiecoaches zijn bij de kennisavond aanwezig om alle vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via www.bibliotheekwestland.nl/actueel/agenda/kennisavond-energiebesparen-i-s-m--groen-overleven-en-gemeente-w1.html.