's-Gravenspel treedt op met 2 komische eenakters
's-Gravenspel treedt op met 2 komische eenakters (Foto: eigen foto)

‘s-Gravenspel treedt op met 2 komische eenakters

donderdag 8 september 2022 20:00 t/m zondag 11 september 14:00

Het heeft even geduurd maar na 2 jaar gedwongen stilzitten door Covid, kan toneelvereniging ‘s-Gravenspel dan eindelijk weer de planken op. We hebben er heel erg veel zin in! We spelen 2 komische eenakters. Voor de pauze ziet u ‘Het logement van Dijk’  De tekst is van Theatergroep Het Volk‘ en de regie is in handen van Henk Stremmelaar. Het verhaal gaat over 2 vaste logementbewoners die het niet zo moeten hebben van nieuwe gasten. Ze doen er dan ook alles aan om deze nieuwe bewoners weg te krijgen. Tussendoor zijn we getuige van wel heel absurde situaties. Na de pauze treden we op met het stuk ‘ Tweestrijd’ van Nicolet Steemers en Corine Hartman, regie Rene Roza. Twee zussen bij de notaris in afwachting van het testament van hun overleden vader. Een verhaal met een verrassend einde....

Locatie