De cover van het boek van Rijk van Alfen.
De cover van het boek van Rijk van Alfen. (Foto: PR)

Lezing ‘Rijk naar Santiago’ in de Uniekerk

woensdag 25 januari 2023 9:30

In 2017 liep Rijk van Alfen uit ’s-Gravenzande vanuit huis naar Santiago de Compostella. Hij deed er 105 dagen over en liep een groot bedrag bijeen voor KIKA. Het werd een reis met geweldige indrukken en mooie ontmoetingen. Medio 2022 verscheen zijn boek over de wandeling: ‘Rijk naar Santiago - forever young’.

Op woensdag 25 januari houdt Rijk een lezing in de Uniekerk te ’s-Gravenzande. Dit in het kader van ‘Zin in Ouderdom’. Via foto’s vertelt hij over wat hij heeft meegemaakt, wat hij heeft gezien en geeft hij een deel van zijn gedachten prijs. Zijn verklaring over een speciale ontmoeting geeft stof tot nadenken.

De aanvang is 10.30 uur. De deuren gaan open om 10.15 uur. Toegang is gratis. De Uniekerk is te vinden aan de Langestraat 181 in ’s-Gravenzande.