Het Oeral Kozakkenkoor treedt op in folkloristische kostuums.
Het Oeral Kozakkenkoor treedt op in folkloristische kostuums. (Foto: PR)

Oeral Kozakkenkoor in Naaldwijk

zondag 29 januari 2023 11:00

Op zondag 29 januari om 11.00 uur zal het Oeral Kozakkenkoor de viering opluisteren in de Sint Adrianuskerk. Onder leiding van Gregor Bak zal het koor gezangen ten gehore brengen die ontleend zijn aan de Oosters Orthodoxe kerkmuziek.

In de Oosterse Kerk wordt alleen a capella gezongen. Het koor met Nederlandse zangers beperkt haar repertoire tot de oud-Slavische gezangen en Oekraïense volksliederen. De koorleden gaan gekleed in folkloristische kostuums en zullen al zingende de kerk binnen komen. Het altaar zal versierd worden met iconen.

Iedereen is van harte welkom op zondag 29 januari om 11.00 uur in de Sint Adrianuskerk aan de Molenstraat 31 in Naaldwijk. De toegang is gratis.