V.l.n.r. Marelle Boersma, Nathalie Pagie en Hetty Kleinloog.
V.l.n.r. Marelle Boersma, Nathalie Pagie en Hetty Kleinloog. (Foto: PR)

Deze 3 bekende thrillerauteurs komen naar Bibliotheek Wateringen

woensdag 4 oktober 2023 20:00 tot 22:00

De Gouden Strop Thrillertour trekt in september en oktober 2023 langs tien bibliotheken in heel Nederland. Bibliotheek Westland is een van de uitverkorenen, en daar heel trots op. Op woensdagavond 4 oktober brengen drie veelgelezen thrillerauteurs een bezoek aan het bibliotheekfiliaal in Wateringen. Als dat geen spannend nieuws is!

De Gouden Strop Thrillertour is een initiatief van NBD Biblion en Stichting Gouden Strop om Nederlandse thrillerauteurs een groter podium te bieden. De drie auteurs die naar Westland komen, hebben inmiddels hun stempel gedrukt op het Nederlandse thrillergenre. 

Wapenfeiten

Marelle Boersma is onder andere bekend van de razend populaire serie Vertrekthrillers, waarin altijd een vrouwelijk hoofdpersonage centraal staat dat naar het buitenland vertrekt. Nathalie Pagie won tweemaal een ThrillZone award - voor Casa Familia en IJsengel - en Hetty Kleinloog heeft veel succes met haar Volle-trilogie en de spannende detectiveserie Kauffmann & Kauffman.

Messcherpe interviews

De avond wordt begeleid door Martine Huijbregts, zij heeft als interviewer een ruime ervaring met de begeleiding van literaire avonden. Zo interviewde ze ook eens Sonja Barend, die bekendstaat als ‘de koningin van de talkshow’. Dat beloven dus messcherpe interviews met prikkelende vragen te worden. Zeker weten dat het hart van menig thrillerfan hier sneller van gaat kloppen.

Praktische informatie

De drie thrillerauteurs komen langs op woensdagavond 4 oktober van 20.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Meer informatie over de avond is te vinden op www.bibliotheekwestland.nl. Hier kun je je ook aanmelden om erbij te zijn.

Westland is de één-na-laatste locatie die de schrijvers aandoen in de Gouden Strop Thrillertour. Hierna bezoeken ze alleen nog Utrecht.