Lenny Kuhr
Lenny Kuhr (Foto: Theater Villa Ockenburgh)

Lenny Kuhr treedt op bij Villa Ockenburgh

woensdag 4 oktober 2023 20:00 tot 22:00

Op donderdag 5 oktober om 20:00 uur treedt Lenny Kuhr op in de kas van Villa Ockenburgh. We zijn trots dat deze ‘grande dame de la chanson’, na het succes van vorig jaar, opnieuw een concert komt geven. Ze wordt begeleid door haar kompanen Mischa Kool (op bas) en Reinier Voet (gitaar). 

Over Lenny Kuhr

In de nazomer pluk je de grootste vruchten. Lenny Kuhr is van songfestivalwinnares in 1969 uitgegroeid tot een gerijpte chansonnière met een indrukwekkend oeuvre. Steeds opnieuw zoekt ze nieuwe wegen, zoals ook weer blijkt uit het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior wordt uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr. Een album waarop ze uit haar comfortzone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat speciaal voor haar werd geschreven door o.a. Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.