Afbeelding
(Foto: Postzegelvereniging Monster)

Contactavond filatelistische presentatie

donderdag 5 oktober 2023 19:30

Op donderdag 5 oktober a.s. heeft Postzegelvereniging Monster de volgende maandelijkse contactavond. Deze vindt plaats in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster, aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond wordt door lid Theo van der Caaij een presentatie verzorgd met de titel: ‘The Radio Reception stamps van de Verenigde Staten en verder’.

Er wordt kort teruggekeken op de verzamelruilbeurs die in het kader van Westland Ontmoet op 29 en 30 september jl. is gehouden in de Bibliotheek Monster én er wordt vooruit gekeken naar hun promotie op de Postex die op 20 en 21 oktober wordt gehouden in de Veluwehal in Barneveld. De vereniging is weer uitgenodigd om een stand in te richten met de prachtige Westlandse glastuinbouwproducten die een ‘eigen’ postzegel hebben in hun serie Westland Mooiste postzegels.

Deze contactavond is er ook een veiling van 100 prachtige filatelistische kavels.

De postzegels met de nieuwste in hun serie, de trosroos Silva Pink en de vernieuwde aardbeizegel, zijn tijdens deze contactavond natuurlijk ook aanwezig en te koop.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster.

Voor nadere informatie en de eventuele aanmelding om als introducé deze contactavond te bezoeken kan contact op worden genomen op www.postzegelverenigingmonster.nl.