Foto ter illustratie, niet van KDO.
Foto ter illustratie, niet van KDO. (Foto: Pixabay)

Dit is het programma van de onderlinge wedstrijden KDO 2023

woensdag 22 november 2023 16:30 tot 20:00

Op woensdag 22 november 2023 worden de jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden gehouden in Sportcentrum Maasdijk, gelegen aan de Lange Kruisweg in Maasdijk. Tijdens deze wedstrijden laten kinderen zien wat ze kunnen, na maanden van training. Hiermee hopen ze een medaille te winnen.

De wedstrijden zijn ingedeeld op basis van individuele niveaus, waarbij kinderen binnen hun eigen groep tegen elkaar uitkomen op verschillende turnonderdelen, zoals balk, brug, vloer/lange mat, sprong en trampoline. De prijzen variëren op basis van het aantal deelnemende kinderen in elke groep, met 1e, 2e en 3e prijzen beschikbaar.

Het evenement begint met Ronde 1, een beoordelingsmoment waarin kinderen tien à twaalf minuten lang verschillende oefeningen op toestellen demonstreren en stickers kunnen verdienen in de kleuren groen, brons, zilver en goud.

Tijdschema

Het tijdschema voor de rondes is als volgt:

  • Ronde 1: 16.30 - 17.45 uur - recreanten + selectie kinderen 2017-2016-2015
  • Ronde 2: 17.45 - 18.15 uur - selectie niveau 7 + recreanten niveau 8
  • Ronde 3: 18.15 - 19.45 uur - selectie niveau 5 + 6 + F + G

De prijsuitreiking vindt direct na elke ronde plaats. Alle supporters, waaronder ouders, grootouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, worden van harte uitgenodigd om de turnsters aan te moedigen vanaf de tribune.

De organisatie hoopt iedereen te mogen verwelkomen op woensdag 22 november in de sporthal. Meer informatie en foto’s van evenementen en activiteiten van KDO Maasdijk zijn te vinden op www.kdomaasdijk.nl.