De cabaretgroep 'Het Draait Om Mensen Nietwaar' bestaat 12,5 jaar.
De cabaretgroep 'Het Draait Om Mensen Nietwaar' bestaat 12,5 jaar. (Foto: Cultuurschuur)

12,5-jarige cabaretgroep herhaalt optreden over zorg vanwege succes

donderdag 23 november 2023 20:00

De cabaretgroep rondom Marien van den Berg, met de betekenisvolle naam ‘Het Draait Om Mensen Nietwaar’, markeert een bijzonder jubileum van 12,5 jaar in de wereld van satire en maatschappijkritiek. Met een focus op de Zorg, met alle ups en downs, is de groep nog steeds springlevend en klaar om opnieuw het podium te betreden.

“Vorig jaar in oktober beleefde het jubileumprogramma zijn première en het succes was zo overweldigend dat het optreden nu herhaald wordt.” Ditmaal krijgt iedereen die er vorige keer niet bij kon zijn een nieuwe kans, want het gezelschap wil het jubileum graag vieren met zoveel mogelijk publiek.

Mix

Het programma belooft een mix van hoogtepunten uit de negen eerdere programma’s, doorspekt met nieuwe nummers. De focus ligt op de Zorg en de actualiteit, verpakt in een voorstelling met een lach en een traan. Wat het extra speciaal maakt, is dat alle negen programma’s hun première hadden in de Cultuurschuur.

Aanmelden

De voorstelling blijft interactief, waarbij het publiek volop kan meezingen en genieten van de spitsvondige humor van Het Draait Om Mensen Nietwaar. De avond vangt aan om 20.00 uur, en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de agenda op www.cultuurschuur.nl.