Telers hebben te maken met de groeiende technologieën die gebruikt worden in de kas.
Telers hebben te maken met de groeiende technologieën die gebruikt worden in de kas. (Foto: Pexels)

Informatie-event: hoe voorkom je als teler een cyberaanval?

donderdag 23 november 2023 14:30 tot 17:00

Telers hebben te maken met de groeiende technologie├źn die gebruikt worden in de kas. Maar hoe kunnen zij zorgen dat al die data veilig blijft? Tomatoworld organiseert op 23 november 2023 een informatiemiddag over het voorkomen van een cyberaanval.

Tomatoworld, sinds 2008 h├ęt belevingscentrum dat de dynamische en innovatieve wereld van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt aan de hand van de tomaat, organiseert het cyber event die donderdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur. Op dit event leren telers alles over de gevaren van een cyberaanval, maar vooral over hoe ze de veiligheid van hun data kunnen vergroten.

Het live event wordt door Tomatoworld georganiseerd in samenwerking met BICT Groep, Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. Bezoekers gaan na afloop met de nodige tips en tools naar huis. Wie erbij wil zijn, kan zich direct registreren via: https://tomatoworld.activehosted.com/f/51. Deelname is gratis. Locatie: Tomatoworld, Zwethlaan 2 in Honselersdijk. Er is parkeergelegenheid voor de ingang aanwezig.

Programma
  • 14:30 uur Inloop
  • 14:45 uur Welkomstwoord; Het belang van Cyber Security - Aart van den Bos (Tomatoworld)
  • 15:00 uur Hoe vergroot je cyber beveiliging - Erik Rutkens (Hacksclusive)
  • 15:45 uur Pauze
  • 16:00 uur Een fundament om veilig te telen - Kevin Boogaards (BICT Groep)
  • 16:20 uur Cyberpraat: Digitale weerbaarheid in de tuinbouw; paneldiscussie met experts
  • 17:00 uur Netwerkborrel